1. Home
  2. Accesorii
  3. Snur ochelari YJS05, Alb

Snur ochelari YJS05, Alb
Referinta #4964072

99.00 lei In stoc
Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 19 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 3.80 lei.
Cumpara in rate
Credit Europe Bank: 4 rate, Banca Transilvania: 2 rate
Alte informatii
Garantie de conformitate 2 ani. Retur 14 zile.
Probeaza online

Descriere

Picaturi lubrifiante pentru ochi Hylo-Gel, 10 ml

Picăturile oftalmice hidratante HYLO GEL au un conținut mare de hialuronat de sodiu. Picăturile HYLO-GEL, produse de compania farmaceutică Ursapharm, sunt recomandate în tratarea sindromului de ochi uscat și după intervențiile chirurgicale.
Hidratarea lentilelor de contact Picăturile oftalmice HYLO-GEL sunt, de asemenea, foarte eficiente în lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact. Se recomandă să așteptați aproximativ 30 de minute după aplicarea lentilelor de contact înainte de a utiliza picăturile pentru ochi.
Con»õinut mare de acid hialuronic
Conținut mare de acid hialuronic asigură o vâscozitate specifică care face ca picăturile să se mențină pe ochi după aplicare. Picăturile vor adera la suprafața ochiului formând un strat protector care previne uscarea ochilor și mărește capacitatea celulelor de a se regenera.
Acidul hialuronic este prezent în toate etapele procesului de vindecare, are efecte benefice asupra filmului lacrimal deoarece:
reține o cantitate semnificativă de apă
persistă pentru mult timp
stimulează dezvoltarea epiteliului cornean
stimulează vindecarea leziunilor epiteliale
Fără conservanți și fosfați
Absența conservanților și a fosfaților elimină riscul posibilelor efecte secundare și permite folosirea picăturilor ori de câte ori este nevoie, fără restricții. Sistemul lor patentat de aplicare, COMOD® previne contaminarea cu microorganisme și asigură un dozaj corect. Picăturile oftalmice HYLO-GEL pot fi folosite timp de 6 săptămâni de la desigilarea flaconului.

Caracteristici

Brand Azzedine Alaia Model

Dimensiuni


Recenzii (0)

Adauga recenzie

Recomandari


Accesorii

newsletter Indrazneste sa te abonezi pentru cele mai noi oferte Optiplaza