Ochelari de soare

Ochelari de soare
pentru barbati

  1. Home
  2. Ochelari de soare

Filtre activefiltru Filtreaza
Sorteaza

De ce lentilele ochelarilor de soare au culori diferite?

Stim cu totii ca ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil mai ales de cand razele soarelui incep sa isi faca simtita prezenta indifferent de anotimp. La ochelarii de soare conteaza protectia UV dar si culoarea lentilelor, fiecare culoare avand anumite proprietati – unele culori sunt recomandate pentru condus, activitati in aer liber, anumite anotimpuri.

Cum aleg ochelarii de soare in functie de forma fetei?

Aspectul ramelor este un factor decisiv cand iti iei o pereche de ochelari de soare. Forma fetei este un foarte bun indicator pentru a alege ramele potrivite de exemplu  ramele de ochelari dreptunghiulare sau pătrate, se potrivesc cu forme rotunde ale fetei.

Care sunt cei mai buni ochelari de soare pentru condus?

Pentru condus sunt recomandati ochelarii de soare cu lentile in nuante de gri sau maro, acestea avand un impact redus asupra perceptiei culorilor de catre purtator. De asemenea sunt recomandati ochelari de soare cu rame subtiri, cele groase reducand vederea periferica.

Cum aleg ochelarii de soare potriviti?

In alegerea ochelarilor de soare trebuie sa avem in vedere urmatoarele: gradul de protectie impotriva razelor UV, folosirea unor lentile polarizate (elimina reflexiile, maresc contrastul si imbunatatesc vizibilitatea), calitea lentilei, dimensiunea lentilei, dar si puntea nazala aceasta avand rol de sustinere a ochelarilor de soare.

newsletter Indrazneste sa te abonezi pentru cele mai noi oferte Optiplaza