1. Home
  2. Despre noi

Despre noi

Optiplaza detine o rețea de peste 23 de magazine, dezvoltata încă din 2004. Acest brand reunește sub același acoperiș moda și optica medicală, oferind clienților săi produse specifice: rame de vedere, lentile aeriene, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii. Pornind de la primul impact vizual și până la ambalarea produselor, clientul se află sub o îndrumare profesională de excepție, cumpărăturile în magazinele Optiplaza devenind astfel o experiență unică. Optiplaza te invita sa impresionezi cu cele mai noi tendinte in domeniul opticii, pentru un look desavarsit.

Mixul de produse din magazine reunește peste 50 de mărci celebre de rame de vedere și ochelari de soare iar într-un singur magazin se regăsesc până la 500 de modele unice. Printre cele mai populare dintre acestea se numară: Polaroid, Ray Ban, Avanglion, Carolina Herrera, Furla, Silhouette, Ana Hickman, Swarovski, Furla, Guess, Police și multe altele.

Consilierea personalizată, comunicarea activă cu fiecare client și interesul pentru nevoile sale, sunt doar câteva dintre elementele de diferențiere ce stau la baza magazinelor noastre. Clienții beneficiază de servicii pentru determinarea dioptriilor pentru adulți și copii având alături specialiști care îi ghidează în întreg procesul de adaptare cu lentile de contact sau alegere a ochelarilor de vedere.

Toate cabinetele de optică medicală beneficiază de aparatură modernă. Dotarea standard care se regăsește în fiecare cabinet cuprinde: auto-refractometru utilizat pentru măsurarea dioptriilor, lensmetrul ce măsoară lentilele ochelarilor, biomicroscop utilizat în prescrierea lentilelor de contact, dar și pentru a descoperi diverse afectiuni oftalmologice, trusa de lentile, proiectorul de teste și optoptipul pentru testarea acuității vizuale în zona de aproape.

Ochelari de vedere

Un accesoriu care dincolo de necesitate, poate completa o tinuta sau un look. Ochelarii de vedere reprezinta un mod de exprimare, completare si definire a stilului fiecaruia. Pe langa alegerea unei rame potrivite fizionomiei, expertii Optiplaza ghideaza clientul pentru a face alegerea potrivita in cazul lentilelor si a gasi solutia perfecta, adaptata pentru a transforma modul de a vedea lucrurile. Claritate, vedere perfecta indiferent de distanta, rame in perfecta armonie cu fizionomia fiecarui client... acestea sunt cele mai importante criterii pentru a transforma necesitatea unei persoane in optiunea potrivita pentru aceasta.  

Ochelari de soare

Alegerea ochelarilor de soare potriviti poate fi pe cat de dificila, pe atat de satisfacatoare. Ochelarii de soare au devenit mai mult decat un accesoriu, un mod de completare al tinutei si un element „statement”. De aceea, calitatea, designul si brandul ochelarilor de soare sunt extrem de importante atunci cand ne alegem perechea perfecta de ochelari de soare. Si cum o pereche nu este niciodata de ajuns, Optiplaza prezinta o selectie de branduri renumite la nivel international, 100% originale.

Lentile de contact

Adaptate individualizat pentru dioptriile fiecarui utilizator, lentilele de contact pot constitui alternativa ideala pentru a inlocui ochelarii de vedere. In functie de viciul de refractie, acestea pot fi lentile monofocale (pentru miopie si hipermetropie), torice (pentru astigmatism) si progresive (multifocale). Varietatea acestui tip de produs este foarte mare, in functie de dinamica activitatii fiecaruia si mediul in care isi desfasoara activitatile zilnice. Putem avea lentile de contact de unica folosinta si saptamanale sau lunare. Lentilele de contact reprezinta solutia ideala de vedere atunci cand ne dorim purtarea ochelarilor de soare preferati.

Lentile colorate

Cu dioptrii sau fara, lentilele colorate sunt varianta perfecta de a-ti schimba look-ul in fiecare zi. Asemenea unui parfum pe care fiecare purtator nu il simte la fel de intens ca persoanele din jurul sau, lentilele de contact colorate atrag atentia si modifica profunzimea privirii, pentru a intensifica perceptia celor din jur. Lentilele de contact colorate reprezinta un accesoriu must-have in trusa de make-up, pentru a redefini personalitatea in fiecare zi.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Ne dorim să îmbunătățim viața clienților noștri, îmbunătațindu-le vederea!

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este să oferim excelență în domeniul opticii medicale din România.

VALORILE NOASTRE

  • Orientare către client
  • Respect, integritate și loialitate
  • Initiațivă, colaborare și spirit de echipă
  • Dezvoltare personală
  • Orientare pro-activă către rezultate

Suntem aici pentru a pozitiona in centrul atentiei necesitatile clientilor si respectul fata de acestia. Ne dorim sa schimbam modul de a vedea lucrurile si de a impresiona prin perfectionarea simturilor si un design deosebit.  Magazinele Optiplaza sunt special concepute si amenajate pentru a oferi o experienta unica clientului, cu scopul de a face alegerea perfecta atunci cand au nevoie de solutii pentru vedere. O combinatie de linii indraznete, materiale inovatoare si decoruri avangardiste, care incadreaza perfect si evidentiaza colectia de produse de la branduri cu renume la nivel mondial, pentru a crea un spatiu intim, inedit si confortabil, in care clientii sa poata face alegerea potrivita.

Declaratie Nefinanciara 2020
Non-Financial Statement 2020

newsletter Indrazneste sa te abonezi pentru cele mai noi oferte Optiplaza